Använd kundmatchning med Google AdWords för att effektivt nå dina mest värdefulla kunder. Visa dina annonser för kunder du delar med Google. Kundmatchningen är ett annonsverktyg som både kan förbättra konvertering och öka varumärkesmedvetenhet. Just nu kan du genom verktyget visa annonser i Google Sök, på YouTube och Gmail.

Fånga upp supershoppers som är:

  • Vetgiriga
  • Välinformerade
  • Trendkänsliga
  • Köpstarka

Allt fler kunder blir så kallade supershoppers. De är vetgiriga, välinformerade, trendkänsliga och köpstarka. De är den där kompisen som alltid verkar ha koll på var du får tag på det allra senaste till det allra bästa priset – och allt fler upptäcker hur de ska göra för att bli en supershopper. Det är de här kunderna du vill nå och Google har nu gjort det enklare att använda Kundmatchning. Nu är det lättare än någonsin att hantera e-postlistorna för att lägga till eller ta bort adresser. Eller för att helt enkelt byta ut hela listan med adresser utan att behöva skapa en ny.

Kundmatchning med anpassade annonser

Både stora och små företag kan dra nytta av kundmatchningskampanjer. Anpassade annonser och landningssidor kan sänka kostnaden per konverterande besökare. Listor med specifika produkter kopplade till specifika kunder ökar CTR. Fånga upp tidigare kunder vid återkommande högtider eller händelser så som skolstarter. Tillsammans med Remarketing kan Kundmatchning också ge dig betydligt högre ROI.

Använd din förståelse för dina kunders behov i din annonsering

Det är otroligt viktigt att förstå sina kunder, känna sin kundkrets och att kunna finnas tillgänglig i det kritiska ögonblick då kunden är mottaglig för annonser angående det ditt företag jobbar med. Kundmatchning med Google AdWords gör det lite lättare att kunna nå fram vid rätt tillfälle till dina allra mest värdefulla kunder.