Konvertex finns på plats när Mediadagen återigen går av stapeln i Helsingborg torsdag 13 oktober på Scandic Helsingborg Nord. Vi vill vara med på ett spännande samarbete över gränserna inom media för att kunna ge våra kunder bästa möjliga synbarhet inom både marknadsföring online och traditionell media.

Mediadagen i Helsingborg vänder sig till företag som vill få en bredare marknadsföring genom att synas på fler ställen. Förutom SEO-experter från Konvertex kommer representanter från radio, tv, dagspress, utomhusreklam, onlinemedia och sociala medier närvara. Under eftermiddagen finns möjligheten att lyssna på spännande föredrag av experter inom dessa ämnen.

Istället för tidskrävande individuella möten kan du genom Mediadagens samarbete koppla ihop många mediekanaler på en och samma gång. Var går dina gränser inom marknadsföring idag? Tillsammans krossar vi alla barriärer! Vi ses i Helsingborg!

Medverkande aktörer:

  • TV4
  • Donadoni
  • Mix Megapol
  • Bombastic Media Group
  • HD-Sydsvenskan
  • Konvertex Online
  • Zynq
  • NPP-Photo
  • Ödåkra Tennisklubb
  • Scandic Helsingborg Nord