Konvertex växer så det knakar! För att alltid kunna ligga i framkant har vi utökat vårt team med tre nya medarbetare. Förutom att bibehålla stadig leverans på SEO, AdWords och beteendeanalys kan vi nu erbjuda våra kunder flera nya tjänster.

Vårt nya och ännu bredare utbud innehåller utbildningar, projektledning och content. Detta kompletterar våra tidigare tjänster och gör att vi kan skräddarsy och anpassa åtgärdsplaner efter våra kunders behov. Varje webbplats är unik och vi vill kunna erbjuda den absolut bästa strategin för varje enskild kund.

kare-helene-dina

 

Nya vägar till insikt och optimering

Utbildningar i till exempel Google Analytics gör det enklare att förstå analyser och rapporter. En ökad förståelse för produkten gör det lättare att se vad företaget investerar i och vad investeringen i den här typen av marknadsföring på internet faktiskt genererar.
Vår content writer kan hjälpa till med texter för webben. Rätt texter gör att webbplatsen rankar bättre i sökmotorer och förhöjer besökarens upplevelse av hemsidan. Vi kan justera befintliga texter och komma till rätta med problem som duplicate content.

Projektledning via Konvertex

Det är ibland svårt att veta exakt vilka behov ens företag har inom onlinemarknadsföring. I djungeln av tjänster och produkter kan det vara svårt att hitta rätt. Därför erbjuder vi nu projektledning för att våra kunder ska få en stabil grund av rätt tjänster anpassade efter behov och omständigheter. Vi stöttar också gärna vid skapande av nya webbplatser så att webbyrån kan bygga en hemsida anpassad för sökmotorerna. En snygg hemsida som inte genererar några besök är ungefär lika användbar som en Ferrari utan motor!
Vi vill till sist än en gång välkomna Kåre Eriksson, Helene Johansson och Dina Samuelsson till vårt gäng. Spana in personalstyrkans erfarenheter på vår kontaktsida!